Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/includes/includes.php on line 98
Passie delen voor gezond leven en samenwerken www.ikvoelmefijn.nl
Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 59

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 67

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 75

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 83
Passie voor gezond leven en samenwerken: ik geniet van het samenzijn met mensen die open staan voor nieuwe dingen, die zin hebben in iets anders en het leuk vinden om dit samen met andere enthousiaste mensen te doen: elkaar helpen, op zoek gaan naar nieuwe mogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling, laten delen in elkaars kennis en samen successen vieren, dat geeft mij ontzettend veel plezier en voldoening.

Het bedrijf Forever Living Products waar ik me een paar jaar geleden als onafhankelijke distributeur bij aansloot, is een stabiel bedrijf dat dit jaar 35 jaar bestaat en in meer dan 145 landen ter wereld een succesvol en groeiend bestaan heeft.

Het concept van Forever is niet traditioneel, maar bestaat uit de kracht van mond-tot-mondreclame. Het werken met enthousiaste zelfstandige mensen en de vrijheid van deze flexibele manier van werken en leven gaf voor mij de doorslag om me aan te sluiten bij dit bedrijf. Dat ik zoveel baat zou hebben bij de Aloë Vera- en bijenproducten en mensen en dieren in mijn omgeving hier zo goed mee zou kunnen helpen, had ik destijds nooit kunnen denken. Het was een geweldige kans die voor mij op het juiste moment voorbij kwam en ik ben ontzettend blij dat ik die heb aangegrepen.

De vraag naar deze natuurlijke en kwalitatief hoogwaardige gezondheids- en huidverzorgingsproducten neemt sterk toe, ook in de Benelux. Door deze groei hebben we ruimte voor nieuwe collega’s en zoeken we mensen die met passie en bereidheid aan de slag willen om samen met een leuk team een gezonde levensstijl te promoten.

Je hebt de vrijheid om zelfstandig te werken, maar je krijgt ook steun en hulp van andere collega’s in je groep: samen bereik je meer dan alleen! Op deze manier kun je het beste bij jezelf en bij anderen naar boven halen. Je krijgt hierbij ondersteuning in de vorm van informatie, trainingen en de vele inspirerende bijeenkomsten.

 

Spreekt dit je aan en ben je benieuwd of dit iets voor jou kan zijn? Ben jij op zoek naar extra inkomsten? Parttime of fulltime?

Zoek je meer vrijheid om je eigen tijd in te kunnen delen? Dan is dit een heel goed moment om serieus te overwegen om te starten met dit flexibele concept, op een manier die past bij jouw manier van leven.

Wil je meer informatie, neem gerust vrijblijvend contact met me op. Ik kan in alle rust je vragen beantwoorden en je meer laten zien over het bedrijf en de werkwijze. Wil je je direct online registreren als distributeur? Leuk! Klik dan op de button hiernaast.

Heb je zelf een praktijk en heb je interesse in onderwerpen op het gebied van gezondheid, wellness, voeding, persoonlijke ontwikkeling, energie of in andere onderwerpen met deze raakvlakken? Het delen van kennis en ervaring kan veel goeds opleveren en ik kom graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!