Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/includes/includes.php on line 98

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/includes/includes.php on line 98
Gezondheid en energie bevorderen met Aloë Vera www.ikvoelmefijn.nl
Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 59

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 67

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 75

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 83

Hectisch leven..

Gezond leven en eten is tegenwoordig voor veel mensen best wel een uitdaging.

In de laatste tientallen jaren is de hoeveelheid vitamines en mineralen in onze groenten en fruit sterk verminderd en krijgen we onvoldoende binnen van meerdere voedingsstoffen. Of we willen of niet, we worden allemaal blootgesteld aan effecten van milieuvervuiling, afgenomen voedingswaarden en verslechterde eetgewoonten.
Stress en vermoeidheid zijn veelgehoorde kwalen en veel mensen kampen met een maag- en darmstelsel dat niet in balans is. Terwijl onze spijsvertering juist zo belangrijk is voor een goede gezondheid en energiek gevoel.

Gelukkig is er een trend gaande, waarin de oplossing voor deze problemen ergens anders wordt gezocht dan in synthetische middelen, en kijken we meer naar rust, ontspanning, beweging en vooral naar een goede natuurlijke voeding en verzorging.

Hoe houd je je immuunsysteem op peil?

Een goed werkend immuunsysteem beschermt ons lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

Dat wat we eten speelt hierbij een grote rol: we hebben goede voedingsstoffen nodig om gezond te blijven en het is belangrijk dat deze voedingsstoffen goed worden opgenomen in de darm. Een vettige ontlasting, een opgeblazen gevoel, kramp of gerommel in de darmen zijn signalen die aangeven dat de darmwerking verbeterd kan worden. 

Elke dag variatie brengen in de maaltijd kan voor veel mensen een behoorlijke uitdaging zijn.  Vaak krijgen we veel te veel koolhydraten binnen (brood, pasta, rijst en aardappels) en juist weer te weinig eiwitten, vetten en mineralen. Aanvulling in de vorm van vitamines en mineralen is dan vaak nodig. Aloë Vera kan hierbij een hele goede aanvulling zijn.

Voel je goed met Aloë Vera: de 'wonderplant'!

Als één van de oudste erkende en natuurlijke remedies, wordt de plant Aloë Vera (Barbadensis Miller) al lang geprezen om de natuurlijk KALMERENDE, VERKOELENDE en VOCHTINBRENGENDE eigenschappen. Aloë Vera bevat veel stoffen die een gunstige invloed hebben op de gezondheid.

Veel mensen kennen Aloë Vera vooral als ingrediënt in huidverzorgingsproducten, maar minder mensen weten dat je de gel ook kunt drinken.

Wereldwijd drinken miljoenen mensen dagelijks 1 à 2 borrelglaasjes per dag en merken dat ze zich er onder meer veel energieker door voelen. De gel bevat meer dan 200 voedingsstoffen en heeft een positieve uitwerking op de spijsvertering en het afweersysteem, omdat vastzittende afvalstoffen uit de darmen verwijderd worden. Hierdoor worden voedingsstoffen beter opgenomen en Aloë Vera helpt zo je lichaam in een optimale conditie te brengen en te houden.

Er valt veel te vertellen over deze 'plant der onsterfelijkheid': hoe het krachtige effect van de voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en aminozuren de Aloë Vera gel zo bijzonder maakt - hoe Aloë Vera toegepast kan worden bij onze gezondheid vanwege de vele unieke voordelen voor het menselijk lichaam (ook voor dieren) - hoe de bestanddelen elkaar aanvullen en het lichaam zo slim is om dat eruit te kiezen wat het nodig heeft om zichzelf te kunnen herstellen.

Mocht je geïnteresseerd zijn hierin en meer willen weten over dit natuurlijk alternatief, neem dan gerust contact met me op. Ik kan je er meer over vertellen en je advies geven.

Bijnamen voor Aloë Vera:

  • brandwondenplant
  • medicijnplant
  • dokter-in-een-potje
  • eerst hulpplant
  • hemelse zegen en levenselixer

Aloë Vera bevat ingrediënten die:

  • de stofwisseling stimuleren
  • de weerstand verhogen
  • het immuunsysteem ondersteunen
  • stressgevoeligheid verminderen
  • een extra energiek gevoel geven