Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/includes/includes.php on line 98

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/includes/includes.php on line 98
Quantum-Touch: Effectieve energetische behandeling www.ikvoelmefijn.nl
Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 59

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 67

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 75

Warning: A non-numeric value encountered in /home/ikvoelmefijn.nl/public_html/ikvoelmefijn/templates/as002036/params.php on line 83

Wat is Quantum-Touch?

Quantum-Touch® is een effectieve, zachte en veilige methode van praktische healing die je kan helpen bij het verminderen of zelfs oplossen van veel gezondheidsklachten.

Het is een krachtige manier van energetisch helen waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende technieken: ademhaling, visualisatie, resonantie en afstemming.

De lichaamsintelligentie en het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam zorgt voor genezing en degene die behandeld wordt is dus de echte “heler” in dit proces. Het lichaam geneest van binnenuit met behulp van de ter beschikking gestelde energie, waardoor pijn verlicht of zelfs weggenomen kan worden en het genezingsproces versneld wordt.
 

In de meeste gevallen vindt de behandeling plaats via zachte handaanrakingen. Dit is echter geen voorwaarde voor een doeltreffende behandeling, omdat energieoverdracht ook op afstand (zonder fysiek contact) mogelijk is, zelfs tijdens een persoonlijke sessie.

 

Behandeling is mogelijk bij acute en chronische lichamelijke en/of emotionele klachten zoals: 

 • bekkeninstabiliteit
 • rug-, nek- en schouderklachten
 • scheefstand van de botten en wervels, zoals bij scoliose en hernia
 • pijnlijke gewrichten, RSI klachten en de (meestal) als gevolg daarvan ontstane chronische klachten zoals pijn, migraine, vermoeidheid en duizeligheid
 • darm- en maagklachten
 • spierpijn en blessures
 • hoofdpijn
 • ontstekingen
 • hoge bloeddruk
 • ADHD
 • onrust en spanningen
 • op afstand: ondersteuning bij een bevalling
 • op afstand: geestelijke ondersteuning bij moeilijke situaties

Hoe werkt het?

Tijdens een behandeling plaats ik mijn handen op de plek op je lichaam waar je pijn voelt en versterk hier de energie. Het lichaam van degene die behandeld wordt, kan op deze energie "meeliften"  waardoor het zelfhelingsproces in gang wordt gezet. 

Het lichaam doet van nature dat wat nodig is om genezing van binnenuit te kunnen laten plaatsvinden. Op deze manier kunnen o.a. lichamelijke klachten geheel of gedeeltelijk verdwijnen: een prachtig cadeau voor jezelf!

De beste manier om te voelen wat het voor je doet, is zelf de behandeling ervaren. Lees hier meer ervaringen van anderen die een behandeling bij mij kregen.

Deepak Chopra schreef:

Om het zelfgenezend vermogen te stimuleren, moet je voorbij alle grofstoffelijke niveaus van het lichaam gaan - cellen, weefsels, organen en systemen - om bij de verbinding te komen tussen geest en materie, het punt waarop bewustzijn een effect begint te hebben.

De behandeling

Voorafgaande aan iedere energetische behandeling drinken we een kop thee en is er voldoende tijd om dingen te bespreken en vragen te stellen. De eerste sessie duurt vaak wat langer dan eventuele vervolgbehandelingen. Afhankelijk van de klachten bekijken we of er 1 of meerdere sessies voor nodig zijn.

Elke eerste behandeling begint altijd met het "uitlijnen" van de heupen en schedelrand
: het controleren op scheefstand van botten en wervels en het rechtzetten daarvan in de gewenste oorspronkelijke stand. Dit is belangrijk, omdat de energie anders niet ongehinderd door het lichaam kan stromen. Dit gebeurt ook weer door de zelfgenezingskracht en de lichaamsintelligentie van de behandelde persoon zelf. Hierbij mogen de schoenen uit. De kleding blijft overigens gewoon aan. Daarna volgen de eventuele andere klachten die aandacht nodig hebben.


Het is raadzaam om tijdens en na de behandeling veel water te drinken, zodat je de vrijgekomen afvalstoffen kunt afvoeren; je kunt na een behandeling moe worden of juist heel energiek. Ook kan een behandeling nog een paar dagen doorwerken. Het kan zijn, dat de klachten eerst verergeren en daarna weer afnemen, ook dit is een normale reactie.

Voor wie?

 • voor mensen met (chronische) pijn en klachten
 • voor ouders en kinderen
 • voor jong en oud
 • voor dieren

Eigenlijk dus voor iedereen! Ook zonder specifieke klachten kan een behandeling je veel ontspanning brengen en vernieuwde energie geven. Gewoon als je behoefte hebt om te ontspannen en op te laden.

Wat zijn de effecten?

 • Snelle en diepgaande vermindering van pijn
 • Snellere genezing van ontstekingen na verwonding
 • Ontspanning, zoals na een goede massage
 • Slaapverbetering
 • Uitlijning van botten en weefsels naar hun oorspronkelijke stand
 • Opheffen van emotionele blokkades
 • Versnelling van het herstelproces tijdens en na ziekte of na trauma/ongeval/botbreuken
 • Uitstekende resultaten bij behandeling van baby’s en dieren

Alles met liefde

Quantum-Touch vind ik een van de meest toegankelijke en effectieve healingmethodes die er zijn. Het verbindt allerlei aspecten die healing mogelijk maken: bewustzijn, intentie, aandacht, ademhaling, visualisatie en vooral liefde. Het voelt altijd...


Lees verder...
... erg dankbaar om te doen. Ik vergelijk het weleens met het geven van een mooi cadeau: ik bied jou het cadeau aan en jij bepaalt of en hoe je het uitpakt. Jouw eigen energie doet dus eigenlijk het werk en degene die de QT geeft, schept de ruimte hiervoor. Dit alles gebeurt altijd vanuit liefde. Ik vind het steeds heel bijzonder om iemand te helpen zichzelf op die manier te kunnen helen. Het geeft mij veel energie en plezier!
"When the heart is open and balanced, we enter into a state of attraction to what we need, because the power of love is magnetic and harmonious." - Sonia Choquette -

Resonantie en afstemming

Quantum-Touch is gebaseerd op de principes resonantie en afstemming. Met resonantie creëer je trilling, die ervoor zorgt dat energie van het ene systeem naar het andere wordt overgedragen.
Als een piano en een gitaar ...


Lees verder...
... beide goed gestemd zijn en er wordt een G op de piano aangeslagen, dan trilt de G-snaar op de gitaar mee. De snaar van de gitaar absorbeert de energiegolven van de piano doordat ze gelijkgestemd zijn.

De afstemming zorgt ervoor, dat 2 systemen zich aan elkaar aanpassen en met dezelfde frequentie gaan trillen. Dit zie je ook terug in de natuur: tijdens warme nachten zullen in veel delen van de wereld vuurvliegjes die zich in bomen verzamelen in een willekeurig tempo oplichten. Maar na verloop van tijd zullen ze dat allemaal in hetzelfde tempo doen.

Als QT-beoefenaar verhoog je je eigen trilling naar een hogere frequentie. Wanneer de handen dan op een plek komen waar pijn is, zal het lichaam van de behandelde persoon gaan meetrillen met de handen van de beoefenaar. De energie van de behandelde persoon past zich aan die harmoniserende energie aan.